Niran Ünsal Eşi Ibrahim Gugu - Niran Ünsal ve İbrahim Gugu çiftinin oğlu Bera'dan güzel ... : Eşi i̇brahim gugu'nun memleketi görele'de gerçekleşen nikahı görele belediye başkanı tolga erener kıydı.

Niran Ünsal Eşi Ibrahim Gugu - Niran Ünsal ve İbrahim Gugu çiftinin oğlu Bera'dan güzel ... : Eşi i̇brahim gugu'nun memleketi görele'de gerçekleşen nikahı görele belediye başkanı tolga erener kıydı.. Niran ünsal hakkında şok i̇ddia. Eşi i̇brahim gugu'nun memleketi giresun görele'de gerçekleşen nikah sonrası sosyal medya hesabından birlikte çekilmiş fotoğraflarını paylaşan ünsal, evlendik biz, şükürler olsun, 8 yıl sonra eşimin memleketi görele'de evlendik notunu yazdı. Kaan canbağ , peker açıkalın, selçuk soğukçay, oğuz türküsev ve son olarak damagazin muhabiri i̇brahim gugu ile evlilik yaptı. İlyas yalçıntaş niran ünsal şarkısıyla geliyor! Nikah sonrası sosyal medya hesabından birlikte çekilmiş.

Daha önce 5 kez evlenip boşanan niran ünsal kendi deyimiyle gerçek aşkı i̇bragim gugu'da buldu. Havale geçirdiği anlaşılan bera, yoğun bakıma alındı. Gugu, twitter hesabından arkadaşlar oğlum bera yoğun bakımda lütfen dua ediniz. İbrahim gugu ve niran ünsal çiftinin 4 yaşında liva adında bir kızı ve 2 yaşında bera adında bir oğlu vardır. Aşk hayatında bir türlü dikiş tutturamayan niran ünsal 5 kez evlilik yaptı.

ÜNLÜ ŞARKICI GAZETECİ SEVGİLİSİ İLE NİKAH MASASINA ...
ÜNLÜ ŞARKICI GAZETECİ SEVGİLİSİ İLE NİKAH MASASINA ... from www.medyaradar.com
Sevgilisi seda sayan'ın programını terk eden niran ünsal'ın eşi i̇brahim gugu'ya ithafen 'bu saatten sonra tüm sokak köpeklerinin adını 'gugu' koydum' notu paylaşan erkan çelik'e mahkeme yolu gözüktü. Hakkında merak edilenler, kısaca son dönemde kardeşi haktan'ın eşi i̇lknur canevi ile ilgili sorunları ile ilgili sıkça gündeme ile ve haziran 2011 tarihinde de belediye nikahıyla magazin muhabiri i̇brahim gugu ile evlenen ünlü sanatçı, eylül. Ünlü sanatçı ünsal gecce.com'a yaptığı açıklamada i̇brahim gugu'yla hem iş hem de özel hayat ilişkimi sonlandırdım. dedi. İbrahim gugu ile sekiz yıldır birlikte olan ve bu ilişkiden iki de çocuk sahibi olan niran ünsal yıldırım nikahı yaparak ilişkisini resmiyete döktü. İbrahim gugu ve niran ünsal çiftinin liva adında bir kızı ve bera adında bir oğlu vardır. Niran ünsal'ın eşi olarak bildiğimiz i̇brahim gugu eski bir gazetecidir. Eşi i̇brahim gugu'nun memleketi giresun görele'de gerçekleşen nikah sonrası sosyal medya hesabından birlikte çekilmiş fotoğraflarını paylaşan ünsal, 'evlendik biz, şükürler olsun, 8 yıl sonra eşimin memleketi görele'de evlendik' notunu düştü. Peki, niran ünsal'ın eşi i̇brahim gugu kimdir?

Niran ünsal eşi i̇brahim gugu kimdir, ne iş yapıyor sorusu araştırılıyor.

Niran ünsal gerçek adıyla fatma uludan canevi güçlü sesiyle sahnelerin başarılı isimlerinden biri. İbrahim gugu ile 8 yıldır aşk yaşayan ve bu ilişkiden iki çocuk sahibi olan niran ünsal, yıldırım nikahı ile dünya evine girdi. Haberi i̇brahim gugu, twitter sayfasından duyurdu. İbrahim gugu'nun niran ünsal'dan olan 4 yaşında liva adında bir kızı ve 2 yaşında bera adında bir oğlu vardır. Niran ünsal'ın eşi i̇brahim gugu kimdir? Nikah sonrası sosyal medya hesabından birlikte çekilmiş. Ünlü sanatçı ünsal gece.com'a yaptığı açıklamada i̇brahim gugu'yla hem iş hem de özel hayat ilişkimi sonlandırdım. dedi. Şarkıcı niran ünsal 3 senedir birlikte olduğu hayat arkadaşı i̇brahim gugu'dan ayrıldı. Gugu, twitter hesabından arkadaşlar oğlum bera yoğun bakımda lütfen dua ediniz. Aslen giresun görele'li olan ancak i̇stanbul'da yaşayan i̇brahim gugu, bir dönem magazin muhabirliği yapmıştır. 2008 yılında niran ünsal ile aşk yaşamaya başlayan i̇brahim gugu, 2010 yılında dini nikah kıydırdığı ünlü sanatçıyla 2017 yılında nikah masasına oturarak hayatını birleştirmiştir. Havale geçirdiği anlaşılan bera, yoğun bakıma alındı. Çiftimiz neredeyse yedi gün yirmi dört saat aşk tazelemektedirler.

Hakkında merak edilenler, kısaca son dönemde kardeşi haktan'ın eşi i̇lknur canevi ile ilgili sorunları ile ilgili sıkça gündeme ile ve haziran 2011 tarihinde de belediye nikahıyla magazin muhabiri i̇brahim gugu ile evlenen ünlü sanatçı, eylül. Aşk hayatında bir türlü dikiş tutturamayan niran ünsal 5 kez evlilik yaptı. İlyas yalçıntaş niran ünsal şarkısıyla geliyor! İbrahim gugu ile sekiz yıldır birlikte olan ve bu ilişkiden iki de çocuk sahibi olan niran ünsal yıldırım nikahı yaparak ilişkisini resmiyete döktü. Nikah i̇brahim gugu'nun memleketi giresun'da gerçekleşti.

Niran Ünsal'ın eşleri son kocası İbrahim Gugu kimdir ...
Niran Ünsal'ın eşleri son kocası İbrahim Gugu kimdir ... from i.internethaber.com
Nikah sonrası sosyal medya hesabından birlikte çekilmiş. Bilindiği üzere niran ünsal 7 aylık hamile. Daha önce 5 kez evlenip boşanan niran ünsal kendi deyimiyle gerçek aşkı i̇bragim gugu'da buldu. Ünlü sanatçı ünsal gecce.com'a yaptığı açıklamada i̇brahim gugu'yla hem iş hem de özel hayat ilişkimi sonlandırdım. dedi. Eşi i̇brahim gugu'nun memleketi giresun görele'de gerçekleşen nikah sonrası sosyal medya hesabından birlikte çekilmiş fotoğraflarını paylaşan ünsal. Eşi i̇brahim gugu'nun memleketi görele'de gerçekleşen nikahı görele belediye başkanı tolga erener kıydı. Nikah i̇brahim gugu'nun memleketi giresun'da gerçekleşti. Peki, niran ünsal'ın eşi i̇brahim gugu kimdir?

Niran ünsal'ın eşi olarak bildiğimiz i̇brahim gugu eski bir gazetecidir.

Eşi i̇brahim gugu'nun memleketi giresun görele'de gerçekleşen nikah sonrası sosyal medya hesabından birlikte çekilmiş fotoğraflarını paylaşan ünsal. Umudumu kesmişken kendimi nikâh masasında buldum diyen ünsal, sözlerine şöyle devam etti: Sevgilisi seda sayan'ın programını terk eden niran ünsal'ın eşi i̇brahim gugu'ya ithafen 'bu saatten sonra tüm sokak köpeklerinin adını 'gugu' koydum' notu paylaşan erkan çelik'e mahkeme yolu gözüktü. İbrahim gugu ile sekiz yıldır birlikte olan ve bu ilişkiden iki de çocuk sahibi olan niran ünsal yıldırım nikahı yaparak ilişkisini resmiyete döktü. Şarkıcı niran ünsal, yıldırım nikah yaparak, 8 yıldır birlikte olduğu i̇brahim gugu ile dünyaevine girdi. Aslen giresun görele'li olan i̇brahim gug, i̇stanbul'da yaşamaktadır. Peki, niran ünsal'ın eşi i̇brahim gugu kimdir? Çiftimiz neredeyse yedi gün yirmi dört saat aşk tazelemektedirler. Peki, niran ünsal'ın eşi i̇brahim gugu kimdir? Kaan canbağ , peker açıkalın, selçuk soğukçay, oğuz türküsev ve son olarak damagazin muhabiri i̇brahim gugu ile evlilik yaptı. İbrahim gugu ile 8 yıldır aşk yaşayan ve bu ilişkiden iki çocuk sahibi olan niran ünsal, yıldırım nikahı ile dünya evine girdi. Haberi i̇brahim gugu, twitter sayfasından duyurdu. Hakkında merak edilenler, kısaca son dönemde kardeşi haktan'ın eşi i̇lknur canevi ile ilgili sorunları ile ilgili sıkça gündeme ile ve haziran 2011 tarihinde de belediye nikahıyla magazin muhabiri i̇brahim gugu ile evlenen ünlü sanatçı, eylül.

Eşi i̇brahim gugu'nun memleketi giresun görele'de gerçekleşen nikah sonrası sosyal medya hesabından birlikte çekilmiş fotoğraflarını paylaşan ünsal. Yoğun sahne çalışmalarına rağmen her fırsatta soluğu evinde kızı liva'nın yanında alan niran ünsal ile eşi i̇brahim gugu şimdi girdikleri iddia yüzünden kızları liva'nın sürekli. Eşi i̇brahim gugu'nun memleketi görele'de gerçekleşen nikahı görele belediye başkanı tolga erener kıydı. Nikah sonrası sosyal medya hesabından birlikte çekilmiş. 2008 yılında niran ünsal ile tanışan gugu, 2010 yılında dini nikah, 2017 yılında ile resmi nikah kıyarak dünya evine girmiştir.

Niran Ünsal eşiyle hangi iddiaya girdi
Niran Ünsal eşiyle hangi iddiaya girdi from www.magazinsortie.com
13 ağustos 1974 senesinde dünyaya gelen niran ünsal aslen i̇zmirlidir. İbrahim gugu'nun niran ünsal'dan olan 4 yaşında liva adında bir kızı ve 2 yaşında bera adında bir oğlu vardır. Kaan canbağ , peker açıkalın, selçuk soğukçay, oğuz türküsev ve son olarak damagazin muhabiri i̇brahim gugu ile evlilik yaptı. Ünlü sanatçı ünsal gece.com'a yaptığı açıklamada i̇brahim gugu'yla hem iş hem de özel hayat ilişkimi sonlandırdım. dedi. + şarkıcı niran ünsal'ın i̇brahim gugu ile olan evliliğinden dünyaya gelen oğlu bera rahatsızlandı. Nikah i̇brahim gugu'nun memleketi giresun'da gerçekleşti. Niran ünsal hakkında şok i̇ddia. 2008 senesinde niran ünsal ile aşk yaşamaya başlayan i̇brahim gugu, 2010 senesinde dini nikah kıydırdığı ünlü sanatçıyla 2017 senesinde nikah masasına oturup yaşamını birleştirmiştir.

Eşi i̇brahim gugu'nun memleketi görele'de gerçekleşen nikahı görele belediye başkanı tolga erener kıydı.

Aslen giresun görele'li olan ancak i̇stanbul'da yaşayan i̇brahim gugu, bir dönem magazin muhabirliği yapmıştır. Ünlü sanatçı niran ünsal ile yaşadığı evlilik ile sürekli gündeme gelen i̇brahim gugu'nun hayatı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Yaklaşık 5,5 ay önce anne olan güzel sanatçı niran ünsal reklamlardan esinlenerek eşi i̇brahim gugu ile pahalı bir iddiaya girmiş. Eşi i̇brahim gugu'nun memleketi giresun görele'de gerçekleşen nikah sonrası sosyal medya hesabından birlikte çekilmiş fotoğraflarını paylaşan ünsal, evlendik biz, şükürler olsun, 8 yıl sonra eşimin memleketi görele'de evlendik notunu yazdı. Kızları liva gugu'nun ilk anne derse baba i̇brahim gugu anneye süper lüks bir ev alacak ama ilk baba derse anne niran ünsal ailece yurt dışı tatiline götürecek. İbrahim gugu ve niran ünsal çiftinin liva adında bir kızı ve bera adında bir oğlu vardır. İbrahim gugu ve niran ünsal çiftinin liva adında bir kızı ve bera adında bir oğlu mevcuttur. Şarkıcı niran ünsal, yıldırım nikah yaparak, 8 yıldır birlikte olduğu i̇brahim gugu ile dünyaevine girdi. İlyas yalçıntaş niran ünsal şarkısıyla geliyor! Çiftimiz neredeyse yedi gün yirmi dört saat aşk tazelemektedirler. 2008 yılında niran ünsal ile aşk yaşamaya başlayan i̇brahim gugu, 2010 yılında dini nikah kıydırdığı ünlü. Kaan canbağ , peker açıkalın, selçuk soğukçay, oğuz türküsev ve son olarak damagazin muhabiri i̇brahim gugu ile evlilik yaptı. Ünlü sanatçı ünsal gecce.com'a yaptığı açıklamada i̇brahim gugu'yla hem iş hem de özel hayat ilişkimi sonlandırdım. dedi.

Niran ünsal ile olan birlikteliğiyle tanınan i̇brahim gugu, eski gazetecidir niran ünsal. 'ünlü çocuğu olarak görülmediğim i̇çin mutluyum'.

Posting Komentar

0 Komentar